fbpxČesto je zakazivanje termina veoma stresno i za klijente i za pružaoce usluga. Klijenti čekaju da se oslobodi telefonska veza, a resursi u firmi se mogu bolje iskoristiti umesto da troše dragoceno vreme za javljanje na telefon i ručnog unosa u tabelu. Pogotovo postaje stresno kada se ustanovi greška usled ljudskog faktora i dupliranje termina. Kada se sve to sagleda, zadovoljstvo klijenata polako počinje da bledi.Poboljšajte iskustvo vašim klijentima, preuzmite konkurentsku prednost, a sebi ostavite dovoljno vremena za kreativnije bavljenje vašim poslom. Sada se zakazivanjem i zadovoljstvom klijenata bavi MS Bookings, aplikacija koja će brinuti o evidenciji i omogućiti nesmetani tok vašeg poslovanja.

Booking stranica okrenuta Vašim korisnicima, gde oni mogu da zakažu termin sa članom osoblja od koga žele uslugu. Ova web based stranica za zakazivanje može da se učini dostupnom Vašim korisnicima putem direktnog linka, Facebook stranice ili putem linka koji se nalazi na vašem web site-u.

Web aplikacija sadrži skup web stranica na kojima vlasnici Bookings kalendara i administratori mogu definisati vrste i detalje usluga, upravljati rasporedom osoblja i njihovim raspoloživim radnim vremenima, postaviti radno vrijeme i prilagoditi način na koji se zakazuju termini.

Mobilna biznis aplikacija pomoću koje vlasnici Bookings kalendara i administratori mogu videti sastanke, zakazane termine, mogu pristupiti listi korisnika, informacijama o korisnicima i gde se mogu ručno uneti rezervacije.

 

Nije potrebno da klijente upućujete na posebnu stranicu i da brinete o konzistentnosti sa vašim brendom, MS Bookings se vrlo jednostavno povezuje sa vašom web stranicom, sa Outlookom ili Facebook stranicom. Takođe, veoma bitno je što ga možete vizuelno prilagoditi kako vama odgovara, prema vizuelnim standardima brenda. Vrlo je fleksibilan, pa ga možete podesiti prema potrebama, uključujući odabir različitih usluga ili odabir konkretnog pojedinca iz tima. Velika prednost je i njegova dostupnost, 24/7, a to klijenti posebno cene. Komunikacija u vidu sistemskih poruka oko potvrde i zauzetosti termina se podrazumeva. Takođe, ne-pojavljivanje u rezervisanom terminu se smanjuje, jer će klijenti uvek imati podsetnik i otkazati/javiti ukoliko su sprečeni da dođu. Pomeranje termina usled nepredviđenih situacija se podrazumeva, a takođe je ostavljena mogućnost da ručno rezervišete termin, ukoliko vaš klijent preferira usmenu komunikaciju. MS Bookings - nova dimenzija vaše usluge podiže zadovoljstvo klijenata, optimizuje vreme i pomera poslovanje na viši nivo.

 
 
 

Oduševite vaše klijente

Klijentima će se dopasti fleksibilnost, praktičnost i kontrola koje dobijaju uz Bookings. Mogu da posete stranicu za rezervisanje kad god to požele, rezervišu termin i uslugu koja im je potrebna, dobiju e-poruku sa potvrdom i poziv za kalendar, kao i da promene ili otkažu rezervaciju ako je to neophodno. Za klijente kojima više odgovara da zakazuju putem telefona jednostavno unesite detalje o zakazanoj obavezi, a Bookings šalje sve potvrde i podsetnike. Isprobajte ove primere stranica za zakazivanje kako biste proverili šta će vaši klijenti videti kada počnete da koristite Microsoft Bookings:

Frizerski salon | Finansijsko preduzeće | Usluge održavanja

POVEZANI POSTOVI