fbpx

O NAMA

Izazovi su nezaobilazni deo poslovanja svake kompanije, bez obzira na industriju u kojoj se ona nalazi. Da bi se uspešno suočili sa svakim od njih, potreban je tim iskusnih stručnjaka i potvrđenih profesionalaca koji će uvek dati kvalitetne i pravovremene odgovore.

Mi smo jedan takav tim.

Znanja i iskustva koja smo od osnivanja 1989. godine zajedno sticali i jedni sa drugima nesebično delili doveli su Sagu na poziciju lidera u domenu digitalne transformacije. Zahvaljujući partnerstvu sa preko 70 renomiranih imena iz ICT industrije, rasli smo i razvijali se tako da smo danas nezaobilazna stanica na putu ka unapređenju poslovanja za veliki broj klijenata.

Naš fokus na razvoj i implementaciju inovativnih rešenja je ono što nas izdvaja i čini sinonimom za vrhunske poslovne rezultate.

Zahvaljujući ekspertizi naših zaposlenih, bliskoj saradnji sa klijentima i upotrebi najnovijih tehnoloških dostignuća već godinama implementiramo rešenja koja transformišu poslovanje i prave razliku.

Dobrodošli u Sagu!

999
Godina
999 +
Zaposlenih
999 +
Partnerstava
999 +
Država u kojim poslujemo

O TIMU

Iza svakog rezultata stoje ljudi. Oni koji svakodnevno daju doprinos da bi kompanija u kojoj rade napredovala i ostvarivala svoje ciljeve.

Bez obzira na to da li ih možete videti kada predstavljaju lice kompanije ili kreiraju nove, inovativne proizvode daleko od očiju javnosti, zajedno stvaraju uspešne priče.

Kada kompanija ume da prepozna njihov značaj, zaposleni će se uvek truditi da je učine boljom.

Upoznajte tim koji Sagu čini uspešnom pričom!

MENADŽMENT TIM

SAGA

MENADŽMENT TIM

SAGA

Dobri timovi postaju još bolji kada se udruže.

Sa ciljem da bude deo jednog takvog tima Saga je 2009. godine postala deo New Frontier Group, lidera u digitalnoj transformaciji na području Centralne i Istočne Evrope. Od 2006. godine kada je osnovana u Beču, New Frontier Group proširila je do danas svoje poslovanje na preko 15 zemalja sa podružnicama u Centralnoj i Istočnoj Evropi, Rusiji, Turskoj, Bliskom Istoku, USA, Kanadi i Australiji.

Ono što je, prema Gartnerovoj listi, danas čini jednom od 10 najuspešnijih sistem integratora u Centralnoj i Istočnoj Evropi je visoko specijalizovan IT kadar, njih preko 2000, koji pomaže klijentima da iskoriste sve mogućnosti koje pruža digitalna ekonomija.

U skladu sa našim motom "Oblikovanje budućnosti, postizanje rezultata“ uspešno implementiramo inovativna rešenja koja redefinišu poslovanje velikog broja klijenata širom regiona, ali i van granica Evrope.

Image
XAPT USA
www.xapt.com
XAPT Canada
www.xapt.com
Teligent – Russia
Technoserv Consulting – Russia
SAGA Montenegro
SAGA MK Macedonia
www.saga.mk
XAPT Romania
www.xapt.com
XAPT Hungary
www.xapt.com
SAGA NFG Bosnia and Herzegovina
www.saga.ba
NEW FRONTIER GROUP Austria
www.newfrontier.eu
XAPT Australia
www.xapt.com
SMART DOO Novi Sad, Serbia
www.smart.rs

SAGA, Serbia
www.saga.rs

NPS, Serbia
www.nps.rs

NEW FRONTIER INNOVA, Serbia
www.nfinnova.com

PARTNERI

ČLANSTVA

CSR

Profitabilnost je cilj kome teže sve uspešne kompanije.

Odgovornim organizacijama, koje sebe dugoročno vide kao deo šire zajednice, to nije jedini cilj.

Zato se mi trudimo da ostvarimo pozitivan uticaj na društvo nizom društveno odgovornih aktivnosti. Tako stvaramo bolje uslove za život i poslovanje za sve uključene činioce. Kada za cilj imamo nešto više i vidimo dalje od granice profita, menjamo sadašnjost, ali i budućnost okruženja u kome radimo i u kome ostvarujemo svoje rezultate.

Ovo su samo neke od aktivnosti na koje smo kao kompanija ponosni.

NACRT UGOVORA O PRIPAJANJU DRUŠTVA “Tegetdot d.o.o. Beograd- Novi Beograd”

Ovde možete videti nacrt ugovora o pripajanju društva Tegetdot d.o.o. Beograd - Novi Beograd.

SERTIFIKATI

Da biste bili i ostali lider potrebno je da pratite trendove, usvajate i poštujete standarde industrije u kojoj poslujete. Zato što prepoznaje njihov značaj, Saga svoje poslovanje organizuje i vodi u skladu sa najrelevantnijim svetskim standardima u oblasti upravljanja kvalitetom, zaštitom životne sredine i zaštitom zdravlja i bezbednosti na radu, kao i u sistemu menadžmenta usluga u oblasti IT-a, sistema upravljanja bezbednosti informacija, i sistemi menadžmenata kontinuitetom poslovanja.

Pored toga, Sagini sertifikati u oblasti informacionih i telekomunikacionih tehnologija su iz domena pružanja informatičkih usluga razvoja, implementacije i podrške informacionim sistemima, upravljanja projektima, kao i distribucije i implementacije infrastrukture primenjene tehničke opreme, i svi oni čine zaokružen sistem upravljanja svakim segmentom poslovanja na nivou kompanije.

Kompanija Saga prikuplja lične podatke o ličnosti za pojedine usluge za koje može da se iskaže interesovanje putem internet prezentacije preduzeća, u cilju legitimnog interesa kreiranja poslovnog odnosa. Obrada, odnosno prikupljanje i beleženje Vaših ličnih podataka vrši se u svrhu realizacije poslovne ponude. Vaši lični podaci biće tretirani kao poverljive informacije.

Pristup vašim podacima imaće samo zaposleni koji, s obzirom na poslove koje obavljaju u kompaniji Saga, treba da budu upoznati sa njima i to samo u obimu koji je neophodan.

Pravni osnov obrade, odnosno prikupljanja i beleženja Vaših ličnih podataka je Vaša saglasnost. Davanje saglasnosti za obradu podataka je dobrovoljno. Na osnovu Zakona o zaštiti podataka o ličnosti imate pravo da tražite dodatne informacije vezane za obradu Vaših ličnih podataka, kao i uvid u vaše lične podatke i njihovo kopiranje.

Imate pravo da tražite ispravku, dopunu, ažuriranje i brisanje podataka, kao i prekid i privremenu obustavu obrade vaših ličnih podataka. Kompanija Saga će u svakom trenutku preduzimati sve potrebne tehničke i organizacione mere za zaštitu vaših ličnih podataka, a protiv nezakonitog korišćenja. Kompanija Saga ima propisanu i donetu politiku Upravljanja podacima o ličnosti (link).

Samo neki od najbitnijih standarda koje smo usvojili su i ISO 9001, ISO 14001, ISO / IEC 27001, ISO 22301 i ISO/IEC 20000-1 i ISO 45001.

Ovde možete videti našu politiku bezbednosti, informacija i privatnosti, IT usluga i kontinuiteta poslovanja. Takođe, na ovom linku možete videti i našu Politiku životne sredine i zaštite zdravlja i bezbednosti na radu.