Spin za human cilj!

HUMANITARNI STONOTENISKI TURNIR

Slika današnjice oslikana dnevnom dozom naših obaveza i zaokupljenost drugim sadržajima često ne ostavljaju prostora za empatiju i humanost koju možemo da pružimo onima kojima je pomoć potrebna. Zahvalni smo što postoje udruženja i zajednice, ali ni oni ne mogu sami, pa je na nama da delujemo i uputimo pomoć.

Ovim putem vas pozivamo da učestvujete na stonoteniskom turniru koji je humanitarnog karaktera, a koji organizuje Saga, za pomoć Udruženju obolelih od multiple skleroze iz Aranđelovca. Prikupljena sredstva od učešća na turniru, biće usmerena na nabavku opreme koja je udruženju neophodna za opremanje novog prostora, u koji su se upravo preselili.

Da bismo vam približili sudbinu koja je zadesila obolele, usmerićemo vas na poražavajuću statistiku koja u ovom trenutku beleži oko 9.000 osoba u Srbiji. Bolest najčešće počinje u periodu između 20 i 40. godine, ali može početi i kasnije, kao i u detinjstvu. Prema nekim istraživanjima, kod 1,6-10,5% obolelih od MS je bolest počela pre 18 godine života. Žene obolevaju od ove bolesti skoro dvostruko češće od muškaraca. MS zahvata centralni nervni sistem (mozak i kičmenu moždinu). Sam naziv bolesti ukazuje da se kod bolesnika koji od nje boluju stvaraju ožiljci (skleroza znači-“ožiljak”), koji u različitoj meri ometaju različite neurološke funkcije.

Zašto smo se odlučili baš za stonoteniski turnir?

Bavljenje ovim sportom obolelima mnogo pomaže u očuvanju motornih sposobnosti. Takođe, kao veliki zaljubljenici u ovaj sport, oni će imati priliku da uživaju u igri, pa čak i razmeniti koju lopticu sa učesnicima turnira.

Kako ostvariti učešće na turniru?

Donacijom od 10.000 dinara ostvarujete učešće za tim od 4-oro, dok svaka dodatna pojedinačna prijava iznosi 3.000 dinara. Igraće se singl mečevi i biće dve kategorije – ženska i muška. Pri prijavljivanju tima, slobodni ste da prijavljujete mešovite timove, a kasnije će vaše kolege biti raposređene u muške i ženske kategorije takmičenja.

Za sva dodatna pitanja molim vas da nas kontaktirate putem mejla: marketing@saga.rs ili na broj telefona +381 64 860 6505.

 

Tim 1:
Tim 1:

Tim 2:
Tim 1:

Tim 2:

Tim 3:
Tim 1:

Tim 2:

Tim 3:

Tim 4:
Tim 1:

Tim 2:

Tim 3:

Tim 4:

Tim 5:
PRIJAVI SE
PRIJAVI SE